Adaylar Yetenek Sınavında Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

Adaylar Yetenek Sınavında Ter Döktü

Adaylar Yetenek Sınavında Ter Döktü

Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenim görecek öğrencilerin belirlenmesi amacıyla spor salonunda yetenek sınavı gerçekleştirildi.

26.08.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda öğrenim görecek öğrencilerin belirlenmesi amacıyla spor salonunda yetenek sınavı gerçekleştirildi.

Yetenek sınavı öncesinde konuşan BESYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey, sınava girecek olan öğrencilere Rektör Prof. Nigar Demircan Çakar'ın hoş geldiniz ve başarı dileklerini ileterek, sınav konusunda uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verdi.

Şeffaflık konusuna vurgu yapan Prof. Dr. Karacabey, "Şeffaflık adına bütün önlemleri aldık. Aklınızda hiçbir tereddüt kalmasın. Değer Üreten Üniversitemiz, gerçekleştirilecek olan sınav ile yeni değerlerine kavuşacak" diyerek öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurper Özbar, sınav öncesinde adaylara sınav parkurunun uygulamalı bir şekilde tanıtımını yaparak, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Her yıl olduğu gibi en fazla Milli sporcunun başvuru yaptığı Yüksekokula girmek için toplam 665 adayın ter döktüğü sınavda, geçen yıllardaki parkura ek olarak el ve göz koordinasyon istasyonu eklendi. Adaylardan, hata yapmadan en hızlı şekilde parkuru geçmeleri istendi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adaylar Yetenek Sınavında Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement