Adilcevaz'da Çocuklara Tablet Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Çocuklara Tablet Dağıtımı

Adilcevaz\'da Çocuklara Tablet Dağıtımı

Adilcevaz ilçesinde yaz Kur'an kurslarında cemaatle namaz kılan öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

24.07.2014 12:05

Adilcevaz ilçesinde yaz Kur'an kurslarında cemaatle namaz kılan öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

İsmail Efendi Caminde verilen Kur'an kurslarına devam ederek ramazan boyunca namazlarını cemaatle kılan 12 öğrenciye tablet bilgisayar, kursa katılan 55 öğrenciye de çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Hediye dağıtım törenine katılan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, programda çocukların coşku ve sevinçlerine tanık olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Özbek, "Ailelerin çocukları küçük yaşlarda Kur'an ve camiyle tanıştırmaları ayrı bir güzellik. Cami İmam Hatibi Fikret Günay'ı bu uygulamasından dolayı kutluyorum" dedi.

Günay da camide kurs gören öğrencilere her yıl çeşitli hediyeler vererek öğrencileri kurslara teşvik ettiklerini, bu yıl da hayırsever iş adamlarından aldıkları destekle hediyeler hazırladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından kurslara katılan 55 öğrenciye Kur'an-ı Kerim ve futbol topu gibi hediyeler verilirken, cemaatle ramazan ayı boyunca namaz kılan 12 öğrenciye de tablet bilgisayar dağıtıldı.

Programa, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Başkurt, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, İlçe Müftüsü Sait Dizen ve öğrenciler katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Çocuklara Tablet Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement