Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 14. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 14. Dönem Mezunlarını Verdi

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 14. Dönem Mezunlarını Verdi

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHAAdile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 14. dönem mezunlarını verdi.

21.06.2016 16:51

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ/ İstanbul DHA

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 14. dönem mezunlarını verdi. Öğrenciler aileleriyle mezuniyet sevincini yaşadı.

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 2015-2016 eğitim yılı mezuniyet töreni İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Şahin ve mezun olan öğrencilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Tören İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Törende konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Sizler kanun ve nizam hakimiyetini sağlayan güçlersiniz. Dolayısıyla sizler görevinizi yaparken zecri tedbirler ve zecri yetkiler kullanan görevlilersiniz. Kamu görevlilerinden biraz daha farklısınız. Daha hassas ve daha dikkatli olmanız gerekiyor. Sizler elinizdeki yetkiyi milletin güvenliği noktasında sonuna kadar kullanacaksınız. Bu yetkiye kullanırken adaletli olmanız kanun önünde eşitlik prensibine riayet etmeniz gerekiyor. Bizler görevimizi yaparken hem güvenliği hem kanun hakimiyetini bir taraftan gözetirken özgürlük hissinin azalmamasının gözünüzün önünde tutmanız lazım" diye konuştu.

"HALKINA EN İYİ HİZMETİ VERMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEDİR"

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da törende bir konuşma yaparak, "Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreninde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Devletimizin otoritesini sarsılmaz gücünü temsil eden teşkilatımız bu gücünü, Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, cesur, özverili, yüksek disiplinli, iyi yetiştirilmiş, çevresinde daima sevgi ve güven yaratan polislere sahip olmasına borçludur. Türk polisi vatandaşlarına şefkatle yaklaşan, milli birlik ve beraberliğimizi koruma huzur ortamını sağlamada demokrasiye inanan ona sahip çıkan, hukukun üstünlüğüne saygılı çağdaş gelişim ve değişimleri yakından takip ederek halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindedir" dedi.

Konuşmaların ardından 14. dönem birincisi Muhammet Buğra Kabakçı mezuniyet yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra mezun öğrencilerden dereceye girenlere ödülleri verildi. Mezun öğrencilerin aikido ve polis müdahale yöntem ve teknikleri gösterisinin ardından Polis Marşı okundu. Daha sonra yemin eden öğrenciler mesleklerine ilk adımı attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu 14. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement