Adiloviç'e Futbol Yasağı Geliyor - Son Dakika
Güncel

Adiloviç'e Futbol Yasağı Geliyor

Adiloviç\'e Futbol Yasağı Geliyor

PTT 1. Lig'de takımı Şanlıurfaspor'un kamp çalışmalarına katılmayan futbolcu Eldin Adiloviç'e 'Futboldan men' cezasının geleceği bildirildi.

02.08.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor'un transfer fiyaskoları arasında başı çeken isim Eldin Adilociç'in kamp çalışmalarına katılmadığı ve bu yüzden Boşnak futbolcuya, 'Futboldan men' cezasının geleceği bildirildi.

1 Temmuz'dan buyana kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor'unAdıloviç'e yapılan tüm çağrılara rağmen Boşnak futbolcusunun kampa katılmadığı açıklandı.

Edinilen bilgiye göre Eldin Adıloviç'in kampa katılmamasından dolayı noter çağırıp tutanak tutan sarı yeşilli kulübün FIFA, UEFA ve TFF tarafından haklı bulunduğu ve Adıloviç'e futbol yasağının geleceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Samsunspor'dan transfer edilen 29 yaşındaki futbolcunun tutumu karşısında şaşkına dönen ŞanlıurfasporKulübü,Adiloviç'in kampa katılması için yoğun uğraş verdi.

Futbolcunun hiçbir çağrıya cevap vermemesi sonucu mağdur duruma düşen sarı yeşilli kulüp, son çareyi Adilovç'i gerekli mercilere şikayet etmekte buldu.

31 Mayıs 2017 tarihine kadar Şanlıurfaspor ile sözleşmesi devam eden EldınAdiloviç'e futbol oynama yasağı dahil büyük cezaların geleceği FIFA ve TFF yetkilileri tarafından belirtildi.

TRANSFERİ TEM BİR FİYASKOYDU

Şanlıurfaspor'un, PTT 1. Lig 2014-2015 futbol sezonunun devre arasında büyük umutlarla 2 buçuk yıllığına Samsunspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki Eldin Adiloviç'igönderileceği de gündemdeydi.

Yüksek bir maliyetle Urfaspor'a gelen ve yarım sezonda sadece 3 gol atabilen Adiloviç, kaçırdığı gollerle taraftarını hayal kırıklığına uğratmış ve deyim yerindeyse Urfaspor'u hem şampiyonluktan hem de Play-Off'tan eden isimlerin başında gelmişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Adiloviç'e Futbol Yasağı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement