Adıyaman - Besni'de, 2 Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman - Besni'de, 2 Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

Adıyaman - Besni\'de, 2 Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

Besni'de, 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandıADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, bir işyerini soyduktan sonra kaçan, polis tarafından kovalamaca sonucu üzerlerinde uyuşturucu hapla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

25.11.2016 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni'de, 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, bir işyerini soyduktan sonra kaçan, polis tarafından kovalamaca sonucu üzerlerinde uyuşturucu hapla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Olay, dün gece Erdemoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki bir markete giren 3 kişi, içeriden para ve malzeme çaldıktan sonra 27 PG 207 plakalı otomobille kaçtı. Bu sırada olayı fark eden mahalle sakinleri, şüphelileri ve kaçtıkları otomobilin plakasını polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, otomobille kaçan şüphelileri kovalamaca sonucu yakaladı. Gözaltına alınan ve üzerlerinde uyuşturucu hap bulunan şüpheliler Arif E., Hakan Ö. ve Nevzat M., sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Arif E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, Hakan Ö. ile Nevzat M. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman - Besni'de, 2 Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement