Adıyaman'da Hayrat Vakfı Yaz Okulu Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Hayrat Vakfı Yaz Okulu Sertifika Töreni Yapıldı

Adıyaman\'da Hayrat Vakfı Yaz Okulu Sertifika Töreni Yapıldı

Hayrat Vakfı ve Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı, yaz okulu sertifika töreni düzenledi.

17.07.2014 16:09  Güncelleme: 16:03

Hayrat Vakfı ve Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından yaz okulu sertifika töreni düzenlendi.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü Kültür Merkezinde düzenlenen sertifika törenine, Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği Adıyaman Şube Başkanı İlyas Buçakçı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı kerim tilavetiyle başlayan programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Okunan Kuran-ı kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapan Altın Başak Eğitim ve Kültür Derneği Adıyaman Şube Başkanı İlyas Buçakçı, "600 civarında kaydımız olup 550 öğrencimiz kurslarımıza devam etmiştir. Kurslarımız İMKB ilkokulu, Fatih İmam Hatip Ortaokulu, Yavuz Selam İlköğretim Okulu ve Gençlik Merkezi'nde olmak üzere 26 derslikte yapılmıştır. Kurslarımızdaki görevli sayısı 75'tir. Formları bize ulaşan ve yaşları tutan 400 öğrenciye Halk Eğitim Merkezi tarafından Elif Ba ve Tecvidli Elif Ba sertifikası düzenlenmiştir. Derneğimiz tarafından öğrencilerimize 450 civarında Elif Ba, 300 civarında Kuran hediye edilmiştir. Kuran kendisi uğrunda gayret sarf edeni dünyada ve ahrette yalnız bırakmaz. Ayrıca sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenen ve öğreteninizdir. Sırrıyla kuran öğrenmeye gelen sizin değerli öğrencileri ve ailelerini tebrik eder kuran ve manasını öğretmeye çalışan ve bu sıcaklarda hiçbir karşılık beklemeden sırf Allah rızası için fedakarlık yapan kıymetli hocalarımıza da çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, yaz okulları öğrencileri tarafından, ilahiler okundu. Okunan ilahiler sonrası, öğrencilere sertifikaları verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Hayrat Vakfı Yaz Okulu Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement