Adıyaman'da Sakal-ı Şerif Heyecanı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Sakal-ı Şerif Heyecanı Yaşandı

Adıyaman\'da Sakal-ı Şerif Heyecanı Yaşandı

Adıyaman’da vatandaşlar Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifini görmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Demokrasi Parkı’na akın etti.

18.04.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da vatandaşlar Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifini görmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Demokrasi Parkı'na akın etti.

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde kapsamında gösterilen Sakal-ı Şerif'i görmek için uzun kuyruk oluşturuldu. Adıyaman Müftülüğü ve Adıyaman Belediyesi'nin birlikte organize ettiği etkinlikte Sakal-ı Şerif ziyaretine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif'ini görmek isteyen yaşlı, genç yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Sakal-ı Şerif'e dokunabilmek için sıra bekledi. Sakal-ı Şerif'i gören bazı vatandaşlar duygulandı ve gözyaşı döktü.

Adıyaman Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi, vatandaşların sakal-ı Şerif'e büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Müftülüğümüz ve Belediye Başkanlığımızın ortaklaşa olarak düzenlediği Kutlu Doğum Haftasında Sakal-ı Şerif ziyareti yapılıyor. Bu gün sabahın erken saatlerinden platformu yerleştirdik ve Resulü Ekrem Efendimizin Sakal-ı Şerifini halkımızın ziyaretine sunduk. Allah razı olsun milletimiz Peygamber Efendimizi çok seviyor. Bizde salavatı şerifelerle, Peygamber Efendimize salatu selam ile Kur'an-ı Azim okuyarak, dualarla Sakal-ı Şerif ziyaretini başlattık" dedi.

Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Gürbüzcan ise, bu yıl Kutlu Doğum Haftasının dolu dolu geçtiğini ifade ederek, "Kutlu Doğum Haftası her gün dolu dolu geçiyor. Halkımızın bu duyarlılığından dolayı bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. Sakal-ı Şerif Peygamber Efendimizin bize bir emanetidir. Bu emanetini saygı duymak ve ömür boyu gelecek nesillere aktarmak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

Vatandaşlar ise, Sakal-ı Şerif'i görmek ve dokunmanın çok büyük bir mutluluk sebebi olduğunu ifade ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Sakal-ı Şerif Heyecanı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gunahkar insan: efendimizin mubarek sakali şerifi ortalıkta gezmek uygun değil çunku abdeslı olan var abdest olmayan var hata temiz olmayanda olabilir RABBİM hepimizi afetsin 0 0 Yanıtla

Advertisement