Adıyaman'da Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Adıyaman\'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Adıyaman’da, iddiaya göre polislerin kovalamacası sonucu ters şeride giren motosiklet bir otomobille çarpışınca 1 çocuk yaralandı.

24.06.2015 13:08

Adıyaman'da, iddiaya göre polislerin kovalamacası sonucu ters şeride giren motosiklet bir otomobille çarpışınca 1 çocuk yaralandı.

İddiaya göre, polis ekipleri, plakası bulunmayan bir motosikleti durdurmaya çalıştı. Polisler, motosikletiyle kaçan şahsı Sakarya Caddesi İtfaiye kavşağına kadar kovaladı. Motosikletin kovalamaca sırasında ters şeride girmesiyle, motosiklet karşı yönden gelen Cengiz Bulut idaresindeki 31 FV 193 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası kimliği tespit edilemeyen motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Motosiklette yolcu olarak bulunan Melih T. (14) ise motosikletin altında kalarak metrelerce sürüklendi. Vatandaşların yardımıyla motosikletin altından çıkarılan Melih T., ayağından ağır şekilde yaralandı. Yaralı çocuk, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman 400 Yataklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Melih T.'nin kazanın ardından olay yerine gelen yakınlarıyla polisler arasında bir süre tartışma yaşandı.

Öte yandan, motosikletin plaka kısmına yazılan 'Tehlike Dikkat' ifadesi dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ali: Yazik zavalim 0 0 Yanıtla

Advertisement