Adıyaman Vali Erin'in Eşinden Yetim Çocuklara Yardım - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Vali Erin'in Eşinden Yetim Çocuklara Yardım

Adıyaman Vali Erin\'in Eşinden Yetim Çocuklara Yardım

Adıyaman Vali Erin'in eşinden yetim çocuklara yardımADIYAMAN Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin, yetim çocuklara yardım etti.

13.08.2016 16:31

Adıyaman Vali Erin'in eşinden yetim çocuklara yardım

ADIYAMAN Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin, yetim çocuklara yardım etti.

Merkez bağlı Yenimahalle'de akrabalarına ait evde kalarak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve komşuların yardımıyla hayata tutunmaya çalışan anne ve 3 kız çocuğa Gülhan Erin sahip çıktı.

Yetimleri evinde ziyaret eden Erin, evin tüm ihtiyaçları ile çocuklara kıyafet ve oyuncak yardımında bulundu.

Çocukların okul ihtiyaçlarını da karşılayacağını ifade eden Erin, iki yıl önce babalarını kaybeden 3 kız kardeşin herkesten fazla ilgiye, şefkate ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ufak dokunuşların bile yetimlerin hayatında karşılığı çok büyük olacağını ifade eden Erin, şöyle konuştu: "Yetimlerimizin başlarını okşamalı, yüreğimizden kopup gelen şefkat ve merhamet duygusuyla kucaklayıp bağrımıza basmalıyız. Çünkü yetimler, bir şehrin bereket ve dua kapısıdır. Allah'ın bizlere emaneti olan bu yetim evlatlarımıza sahip çıkarak onlara gönüllerimizi ve sofralarımızı açmalıyız. Bu çocuklarımızı kendi öz evlatlarımızdan ayrı görmüyoruz. Bu çocuklarımızı geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Yeni kıyafetlere kavuşmanın sevincini yaşayan 3 kardeş ise, kendilerine bir anne edası ile sahip çıkan Erin'e teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Vali Erin'in Eşinden Yetim Çocuklara Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement