Adıyamanlılar Kitap Okuyor - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlılar Kitap Okuyor

Adıyamanlılar Kitap Okuyor

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Mavi İzler’ Projesi kapsamında gerçekleştirdiği ‘Adıyaman Kitap Okuyor’ etkinliğinde öğrenci ve vatandaşlara kitap sevgisi aşılanıyor.

18.11.2014 14:56

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün 'Mavi İzler' Projesi kapsamında gerçekleştirdiği 'Adıyaman Kitap Okuyor' etkinliğinde öğrenci ve vatandaşlara kitap sevgisi aşılanıyor.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı proje kapsamında Adıyaman'da bin adet kitap, öğrenci ve vatandaşlara dağıtıldı. Demokrasi Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Halk Kütüphanesi Müdürü Filiz karabulut ve polisler kitap dağıttı.

Kitap, broşür ve kalemlerin dağıtılmasının ardından park içerisinde kitap okuma etkinliği düzenlendi. Bir hafta sürecek etkinlikte her gün 15-20 dakika kitap okuma etkinliği gerçekleştirilecek. Bir haftanın sonunda ise 'Elif Gibi Sevmek' adlı kitabının yazarı Hikmet Anıl Öztekin söyleşi ve imza günü düzenleyecek.

Amaçlarının kitap okuma alışkanlığını kazandırmak olduğunu belirten Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, "Çocukların okumaya alışması, güzel alışkanlıklar kazanması bizim için çok önemlidir. Daha öncede Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz tarafından tiyatro etkinliği düzenleyerek, 3 bin kişiye ulaşılmıştır.

Kitap okuma etkinliğinde ise 6 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Bin adet kitap dağıtacağız. Adıyaman'da bu etkinliğimizin dalga dalga yayılacağını düşünüyoruz. Okuyan çocukların yanlış işler yapmayacağına, yanlış yönlere gitmeyeceğine inanıyoruz. Öncelikle okumanın öneminin altını çizmek istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlılar Kitap Okuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement