Adliye Arsuz Katlı Kavşak Projesi - Son Dakika
Güncel

Adliye Arsuz Katlı Kavşak Projesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun'da yapımı devam eden Adliye Arsuz Katlı Kavşak Projesi'nde sona gelindiğini bildirdi.

21.01.2016 17:14

Hatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun'da yapımı devam eden Adliye Arsuz Katlı Kavşak Projesi'nde sona gelindiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, kısa zaman önce temeli atılan ve büyük bir hızla inşasına başlanan projenin, ilçeye ulaşım açısından büyük bir rahatlık getireceği belirtildi.

Kentin önemli bir geçiş noktasında yapılan projenin, trafiğin aksamaması için yüklenici firma tarafından beton dökümünün gerçekleştirildiği ve asfalt çalışmalarına başlandığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Eyüp Sultan Caddesi ile İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nin kesiştiği, kuzey-güney yönünde gidiş gelişleri sağlayan ve bölgedeki trafik akışını düzenleyecek Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesiyle, trafik problemleri minimize edilerek yol güvenliği arttırılacak ve böylece olası kazaların da önüne geçilebilecek. Aynı zamanda ilçenin problemli bölgesi olarak da gösterilen bölgede projesinin tamamlanmasıyla, yaya ve araç trafik güvenliği arttırılmış ve araç sirkülasyonu rahatlatılmış olacak."

Asfalt çalışmalarına devam ettiği kavşağın Şubat ayında biteceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adliye Arsuz Katlı Kavşak Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement