Afyon İstanbul'da Şehit Olan Polis Yaşar Özlem Meslekte 1 Yıllıktı - Son Dakika
Güncel

Afyon İstanbul'da Şehit Olan Polis Yaşar Özlem Meslekte 1 Yıllıktı

Afyon İstanbul\'da Şehit Olan Polis Yaşar Özlem Meslekte 1 Yıllıktı

İstanbul'da şehit olan polis Yaşar Özlem meslekte 1 yıllıktıAhmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA) - İSTANBUL'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu kaydedildi.

07.06.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da şehit olan polis Yaşar Özlem meslekte 1 yıllıktı

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA) - İSTANBUL'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu kaydedildi. 1 yıllık polis memuru Özlem'in, babasını çocuk yaşta trafik kazasında kaybettiği belirtildi.

İstanbul Vezneciler'de sabah saatlerinde polis aracına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memurundan Yaşar Özlem'in, Sandıklı merkezdeki Fatih Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli şehidin annesi Kezban Koç ile İstanbul'da oturduğu kaydedildi. Şehidin babasını 1.5 yaşındayken trafik kazasında kaybettiği, annesinin de ikinci evliliğini yaptığı belirtildi.

1 yıllık polis memuru şehit Yaşar Özlem'in kısa süre önce İstanbul'da oturan bir öğretmenle evlendiği, ancak anlaşmazlık nedeniyle boşanma aşamasında oldukları da kaydedildi.

Polis olmadan önce Sandıklı Fatih Mahallesi'ndeki iki katlı evin üst katında annesiyle birlikte oturan Yaşar Özlem'in göreve başlamasının ardından annesini de alarak İstanbul'a gittiği belirtildi.

Şehit haberinin gelmesinin ardından komşular evin önünde beklemeye başladı. Şehidin cenazesinin ne zaman ve nerede toprağa verileceği kesinlik kazanmadı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon İstanbul'da Şehit Olan Polis Yaşar Özlem Meslekte 1 Yıllıktı - Son Dakika


Advertisement