Afyonkarahisar İhh'dan Yetimlere Kıyafet Yardımı - Son Dakika
Kültür Sanat

Afyonkarahisar İhh'dan Yetimlere Kıyafet Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AVM'deki mağazadan detaylar Dernek Başkanı Ahmet Ertürk açıklama Afyonkarahisar İHH'dan yetimlere kıyafet yardımı Afyonkarahisar İHH Derneği'nce bin 500 yetime kıyafet yardımında bulunuldu.

20.06.2016 18:59

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AVM'deki mağazadan detaylar

Dernek Başkanı Ahmet Ertürk açıklama Afyonkarahisar İHH'dan yetimlere kıyafet yardımı

Afyonkarahisar İHH Derneği'nce bin 500 yetime kıyafet yardımında bulunuldu.

Dernek Başkanı Ahmet Ertürk, bir AVM'de gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar genelinde yaşayan yaklaşık bin 500 yetime bayramda giyilmek üzere kıyafet yardımında bulunduklarını belirtti.

Ertürk, yapılan 100 liralık yardımlarla yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi, dezavantajlı çocukları bayramda sevindirdiklerini ifade ederek, "Çocuklarımızın bayramda mutlu olmalarını istedik. Gönüllü ve İHH'yı sevenlerin arasında toplanılan yardımlarla bin yetime kıyafet yardımında bulunmak için kampanya başlattık. Kampanyaya katılım fazla oldu ve bu sayı bin 500'ü buldu." dedi.

Her ramazan ayının 15'inde yetimleri giydirdiklerini aktaran Ertürk, şunları anlattı:

"Bugün burada yetimlerimizin yüzünü güldürdüğümüz için mutluyuz. Bir ay önce başladığımız yardım kampanyası olumlu sonuçlar verdi. Bugün ve devamında üç gün içinde Afyonkarahisar genelinde önceden belirlenmiş yetimlerimizin kılık kıyafetlerini almasına yardımcı olacağız. Biz yetimlerin dünyasında küçük bir değişiklik yapmak isterken, onlar bizim ahretimizi değiştirdi. Çıktığımız bu kutlu yolda şunu her daim unutmadık. Peygamberimiz Hazreti Muhammed, bir yetimdi ve dünyayı değiştirdi. Biz sadece bu yetimlere yapılacak yardım noktasında Rabbimizin bizi memur kılmasından dolayı onu hamdüsenalar ediyoruz. Yetimlerimizle ve öksüzlerimizle bu sevince ortak olacağız. Şuna inanıyoruz ki bayram güzel olacak."

Afyonkarahisar İhh\'dan Yetimlere Kıyafet Yardımı
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Afyonkarahisar İhh'dan Yetimlere Kıyafet Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement