Afyonkarahisar Minik Öğrencilerden Moral Mektubu - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Minik Öğrencilerden Moral Mektubu

Afyonkarahisar Minik Öğrencilerden Moral Mektubu

Minik öğrencilerden moral mektubuAFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde özel bir anaokulunun öğrencileri, velileri yardımıyla yazdıkları mektupları sınır bölgelerinde vatani görevini yapan askerlere gönderdi.

13.01.2017 16:22

Minik öğrencilerden moral mektubu

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde özel bir anaokulunun öğrencileri, velileri yardımıyla yazdıkları mektupları sınır bölgelerinde vatani görevini yapan askerlere gönderdi.

Sandıklı İlçesi'nde faaliyet gösteren özel bir anaokulunun 4 ile 6 yaşındaki 45 öğrencisi, doğu illeri başta olmak üzere sınır bölgelerinde görev yapan askerlere, destek mektubu yazdı. Öğrenciler, velileri yardımıyla yazdıkları mektupları, öğretmenleri Mesut Kutlu gözetiminde İlçe PTT Müdürlüğü'ne giderek gönderdi.

Anaokulu öğretmeni Mesut Kutlu, sınır illerindeki askerlerin zor şartlar altında görev yaptığını belirterek, öğrencilerin onlara destek olmak için mektup yazdığını ifade etti. Çocuklara ailelerinin de yardım ettiğini anlatan Kutlu, "Biz de öğrencilerimizin bu isteklerini kırmadık. Yazdıkları mektupları göndermelerine yardım ettik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Minik Öğrencilerden Moral Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement