Ağaçlandırma Çalışmalarına Destek Olan Vatandaşa Plaket - Son Dakika
Yerel

Ağaçlandırma Çalışmalarına Destek Olan Vatandaşa Plaket

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede ağaçlandırma çalışması yaparak diğer vatandaşlara örnek olan Yaşar Yöndem'i plaketle ödüllendirdi.

06.09.2015 12:43

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede ağaçlandırma çalışması yaparak diğer vatandaşlara örnek olan Yaşar Yöndem'i plaketle ödüllendirdi.

Erener, Yöndem'in Soğuksu Mahallesi'nden başlayıp Bozcaali Mahallesi'ne kadar olan 3 kilometrelik alanda bir çok ağacı toprakla buluşturduğu belirterek, "Bilindiği üzere ağaçlar doğamızın vazgeçilmesidir. İlçede çevre kültürünü ağaçlandırma çalışması yaparak diğer vatandaşlara aşılamaya çalışan Yaşar Yöndem'e teşekkür ediyorum. Onun için kendisine plaket takdim etmeyi uygun bulduk. Diğer vatandaşlarımızın da bu çalışmayı örnek alarak ilçesine katkı sağlamasını bekliyoruz" dedi.

Yöndem ise yaklaşık 2 bin ağacı toprakla buluşturduğunu ifade ederek, "Sağlıklı nesiller için daha yeşil bir dünyaya ihtiyaç var. Umarım diktiğim ağaçlarla gelecek nesillere daha güzel bir Görele bırakmış olurum. Amacım ilçede ağaçlandırma çalışmasını sürdürüp yeşilliği artırmaktır. Diğer vatandaşların da çevre bilincine sahip çıkıp ellerinden geldiğince bu tür çalışmalara destek olması gerekmektedir. Bu çalışmamda desteğini esirgemeyen başta Görele Belediye Başkanı Tolga Erener olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağaçlandırma Çalışmalarına Destek Olan Vatandaşa Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement