Ağaoğlu: 4 Hanımla Aynı Anda İlişki Yaşayan Bir Adam Değilim - Son Dakika
Güncel

Ağaoğlu: 4 Hanımla Aynı Anda İlişki Yaşayan Bir Adam Değilim

Eşlerinden bahsederken kullandığı "Ortanca hanım" tabiriyle tepki çeken iş adamı Ali Ağaoğlu, "4 hanımla aynı anda ilişki yaşayan bir adam değilim" dedi.

01.05.2016 00:31  Güncelleme: 00:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Ali Ağaoğlu, CNN Türk'te Ekin Olcayto ile Bazı Şeyler Programına konuk oldu. Ağaoğlu, kamuoyunda tepki gören sevgilisiyle ilgili "ortanca hanım" sözlerini açıkladı. "4 hanımla aynı anda ilişki yaşayan bir adam değilim. Koloni halinde, komün halinde yaşamıyorum" diyen Ağaoğlu, ilk eşi için, "Hayatta en iyi de kankamdır" ifadesini kullandı. Kadınların tepki gösterdiği sözleri için de, "Ağzımdan kaçan bir laf değil. Bilerek söyledim. Ben neysem oyum" dedi.

Ağaoğlu: 4 Hanımla Aynı Anda İlişki Yaşayan Bir Adam Değilim

Son Dakika Güncel Ağaoğlu: 4 Hanımla Aynı Anda İlişki Yaşayan Bir Adam Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • serdar talak: demi meltem isi biliyor 26 3
  • Hamdi ÇAKAR: Hiç bir özelliği yok, ahı gitmiş vahı kalmış, malda yalan mülkte yalan ağa oğlu sende biraz oyalan, yaradanın kullarını hafife alıp, adeta herşeyi sen yaratmış gibi fütursuz konuşuyorsun, bir çorap dahi götüremeyeceğine göre bir bucuk metre topraga ve kul hakkınıda hiçe sayaraki bu şovların değermi, kendini şaşırmışsın, bu hayra alamet değil, 28 0 Yanıtla
  • Akpli Babo: Mehmet cengizdir ali ağaoğlu dur çok büyük başarılı kültürlü ahlaklı insanlar chpliler kıskanıyor neden bu iş adamları akpli diye çatlayın chapeliler ben akpli olarak gurur duyuyorum 2 25 Yanıtla
  • rıza: tebrik ederim dinimizce de sakıncası yok 3 23 Yanıtla
  • Esra: Sen bir okuzsun diyecem okuze hakaret olur 19 2 Yanıtla
  • x: ey millet kendinize bir sorun mesut yılmazdan bu yana hep lazlarzegin oldu mafya onlarda bakan onlarda başbakan onlarda cumh onlarda size ne kaldı anlayın 17 4 Yanıtla
  • gökhan: bu şımarık herifi niye televizyona çıkarıyorlarki bu çıkaran kanalıda izlemeyecem bundan sonra 20 0 Yanıtla
  • Ruken-21: Bence çok yakışıklı karizmatik bi adam hiç bi kadın hayır demez bende dayil 0 19 Yanıtla
  • Meltem: Bide utanmadan reklama cikmis 16 2 Yanıtla
  • Meltem: Ayrica bu kadinlar para ve lüks ugruna bu durumu bile istiye kabullenmisler bari bir arada yaşayın koloni gbi 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gazeteci Can Ataklı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla hakim karşısına çıktı
    13:10 Gazeteci Can Ataklı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla hakim karşısına çıktı

    Gazeteci Can Ataklı, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu işlediği iddiasıyla açılan dava kapsamında hakim karşısına çıktı.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım
    13:10 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan sorumlu herkesin ceza alması gerektiğini vurgulayarak, Türk futbolunun geleceği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) alacağı kararların önemli olduğunu belirtti.

  • Antalya Hıdırlık Kulesi Çevresinde Seyir Terası Projesi İlerliyor
    13:10 Antalya Hıdırlık Kulesi Çevresinde Seyir Terası Projesi İlerliyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen arkeolojik kazı çalışmaları sonucunda ortaya çıkan kalıntı ve eserlerin sergileneceği seyir terası projesi hızla ilerliyor. Proje kapsamında Hıdırlık Kulesi çevresindeki antik dönem kalıntıları ve yapılar cam yüzeylerle izlenebilecek. Ayrıca projede ahşap yürüme yolları da yer alacak.

  • Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti
    13:08 Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti

    Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Hatay'da Reyhanlı Çerkes Derneği'ni ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Kuşoğlu, merkezi idarenin yanlışlarına dikkat çekerek Türkiye'nin iyi yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti
    13:07 Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti

    Tayland'ın Prachup Kiri Khan eyaletinde bulunan eski bir altın madeninde define avcıları kazı yaparken meydana gelen toprak kayması sonucu bir kişi göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından define avcısının cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından maden ocağının çevresi kapatıldı ve kurtulan define avcıları ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    13:05 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Maltepe Mahallesi'ndeki bir ilaç firmasında çıkan yangın nedeniyle iş yerinde hasar oluştu. Yangın sırasında hafif yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.


Advertisement