Çakar: Fenerbahçe, Arena'ya Şampiyon Gelir - Son Dakika
Spor

Çakar: Fenerbahçe, Arena'ya Şampiyon Gelir

Çakar: Fenerbahçe, Arena\'ya Şampiyon Gelir

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin sezon sonunda mutlu sona ulaşacağını ifade ederken sarı-lacivertli takımın TT Arena'ya şampiyon geleceğini söyledi.

28.01.2014 09:25  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Ahmet Çakar ve Kütahyalı canlı yayında şampiyonluk iddiasına girdi.

ÇAKAR: FENERBAHÇE'YE ARENA'YA ŞAMPİYON GELİR

Ahmet Çakar, sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia ederek şunları söyledi; "Fenerbahçe 28. haftada Türk Telekom Arena'ya ya şampiyon gelir ya da dönüşte şampiyonluğu kutlar. Bence ligin şampiyonu Fenerbahçe, yüzde 85 ihtimalle de ikinci Galatasaray olur. Sezon sonu Fenerbahçe ile ligin ikincisi arasındaki puan farkı çift haneli sayılarda olur" dedi.

KÜTAHYALI: LİG BU KADAR ERKEN BİTMEZ

Rasim Ozan Kütahyalı da Çakar'ın bu sözlerine karşılık olarak; "Ben ligin bu kadar erken biteceğine inanmıyorum, Fenerbahçe'nin büyük bir avantajı var, şampiyon olabilir ama bu kadar büyük bir fark olmaz. Fenerbahçe şampiyon olursa 1-2 puan farkla şampiyon olur" dedi.

İDDİAYA GİRDİLER

Kütahyalı eğer F.Bahçe, G.Saray'a çift haneli sayılarda puan farkı atarsa herkese istediği alırım derken, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı takım elbisesine iddia girdi. Ahmet Çakar'ın iddiası sezon sonu Fenerbahçe'nin Galatasaray'a çift haneli sayılarda yani minimum 10 puan fark atacağına yönelikken, Rasim Ozan Kütahyalı da bunun tersini iddia etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Çakar: Fenerbahçe, Arena'ya Şampiyon Gelir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • üüüaaa: Rakip sahada kutlama nasıl yapılır göstericez onlaraaa... eee ne demişler bu işler parayla değil sırayla... keser döner sap döner gün olur devran döner... bakalım ışıkları mı kaparlar sahayı mı ıslarlar hehehe;)) 21 21 Yanıtla
  • RENATKA: ÇAKAR SEN RÜYA GÖRÜYON GALİBA UNUTMA DAHA ÖNCEKİ SÖZLERİNİ TUTLİG SONUNDA ŞAMPİYON GALATASARAY16 HAFTA VAR VE FENER BAHÇE 5 MAÇ KAYBEDERVE 3 BERABERLİK ALIRUNUTMAGALATASARAY ŞAMPİYON OLACAK UNUTMAYIN YAZIYRUM BURDAN..BU İSMİ UNUTMAYIN...RENATKA 17 22 Yanıtla
    6 KASIM :d: HEY YAWRUM HEYY FENER 5 MAÇ KAYBEDECK 3 BERABERLİK ALACAK :D EE CİNCON HEPSİNİ KAZANACAK :D KEŞKE HAYALLER VE RUYALAR GERÇEK OLSAYDI BENDE AMERİKA BAŞBAKANI OLURDUM :d:d 0 0
  • NEYY GİYSEM YAKIŞIR: SN ÇAKAR DAHA ÖNCEDE İDDALIYDINIZ. BİKİNİ GİYERİM İDDAANIZI ÇABUK UNUTMUŞSUNUZ!! 20 5 Yanıtla
  • özay: siz fb yi asıl havuzdan çıkınca yayın haklarını bireysel pazarlayınca görünnnnnn 11 2 Yanıtla

Advertisement