Ahmet Çakar: Terim'in Kulis Yaparak Geldiğini Rıdvan Dilmen de Biliyor - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar: Terim'in Kulis Yaparak Geldiğini Rıdvan Dilmen de Biliyor

Ahmet Çakar: Terim\'in Kulis Yaparak Geldiğini Rıdvan Dilmen de Biliyor

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fatih Terim'in belirli kulisler ile A Milli Takım'ın başına geldiğini ve bu durumu Rıdvan Dilmen'in de bildiğini söyledi.

13.10.2014 11:22

Ahmet Çakar, Fatih Terim'in belirli kulisler ile A Milli Takım'ın başına geldiğini ve bu durumu Rıdvan Dilmen'in de bildiğini iddia etti.

TERİM, ORAYA KULİSLER YAPARAK GELDİ

Beyaz TV'de yorum yapan Çakar, "Fatih Terim oraya belirli kulisler ile geldi. Abdullah Avcı'nın nasıl ayağı kaydırıldı, çıkıp açıklasınlar. Rıdvan Dilmen'in de bilgisi var, çünkü o bana söyledi. Fatih Terim'in 'Gidersek gideriz, gidemezsek gidemeyiz' sözlerini kabullenemiyorum." dedi.

"KÖY TAKIMLARINA YENİLİYORSAN HESAP SORARIM"

Fatih hocanın aldığı para helal olsun ama yılda 4 milyon avro kazanıyorsan ben senden başarı beklerim. Köy takımlarına yeniliyorsan ben senden hesap sorarım. 77 milyonun canı acıyor Fatih hoca." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Çakar: Terim'in Kulis Yaparak Geldiğini Rıdvan Dilmen de Biliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • EK HAN: ağzına sağlık hoca 3 0 Yanıtla
  • arda: Abdullah avcıda fatih terimde torpille geldiler millti takımın başına, spora siyaset sokuluyor sonucuda böyle oluyor, silah çeken oyuncular milli takımda oynuyor anadolu takımlarında ne cevherler var ama bunlar ünlü takımların çok para verdikleri oyuncuları vitrine çıkarıyorlar. Bu millet bunları haketmiyor dersem yanlış olur. 1 0 Yanıtla

Advertisement