Ahmet Nur Çebi: Önder Özen, Benden Dolayı İstifa Etmedi - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi: Önder Özen, Benden Dolayı İstifa Etmedi

Ahmet Nur Çebi: Önder Özen, Benden Dolayı İstifa Etmedi

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Önder Özen'in kendisi nedeniyle istifa ettiği yönündeki haberleri yalanladı.

18.07.2014 20:27  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların İngiltere kampında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda ilk olarak transfer hakkında bilgi eren Ahmet Nur Çebi, "Transferlerle ilgili değerlendirmelerimiz devam ediyor. Birçok isimle ilgili çalışmalarımız var ve değerlendirmelerimiz devam ediyor. Başkanımız Fikret Orman ile oturup bu akşam transfer çalışmalarındaki son durumu değerlendireceğiz" dedi.

"FEYENOORD, KALİTESİ BELLİ BİR TAKIM"

Çebi, Şampiyonlar Ligi rakipleri Feyenoord ile ilgili olarak ise, "Feyenoord, kalitesi belli bir takım. Beşiktaş için ne kolay ne de zor bir rakip derim. Ben hiç bir takım için iyi ya da kötü demedim. Herkesin emeğine saygı duyan biriyim. Rakibimiz kim olursa olsun yenmeliyiz. Hayırlısı diyelim" şeklinde konuştu.

"ÖNDER ÖZEN'İN BENDEN DOLAYI İSTİFA ETTİĞİ YÖNÜNDE ÇIKAN HABERLER DOĞRU DEĞİLDİR"

Futbol Şubesi Başkanlığı hakkında da bilgiler veren siyah-beyazlı yönetici, " Önder Özen'in kurduğu bir düzen var. Bu düzen için ona çok teşekkür ederim ve onun kurduğu bu düzende devam etmeye çalışacağız. Öncelikle benim futbol şubesinin başına geçiş sürecimi anlatmak isterim. Başkanımız Fikret Orman, bana futbol şubesinin başına geçme konusunda isteğini ilettiğinde kendisine 1 ay kadar cevap veremedim. Çünkü devam eden çeşitli görevlerim vardı ve bu görevlerimi hangi arkadaşlarıma devredeceğimi netleştirmeden ayrılamazdım. Bu süre içinde Önder Özen, birçok kez yanıma gelerek benden futbol şubesinin başına geçmemi istemiştir. Konu Beşiktaş olunca ve Önder hoca gibi bir isim bana bunu ısrarla söylemesi görevi kabul etmemi sağladı. Bütün hikaye budur. Önder Özen'in benden dolayı istifa ettiği yönünde çıkan haberler doğru değildir" diye konuştu.

"DEMBA BA ÖNEMLİ BİR OYUNCU"

Demba Ba transferini anlatan ikinci başkan Çebi, "Demba Ba'nın transfer çalışmaları çok organize olarak yapılmıştır. Önder hocamızın seçtiği, Erdal Torunoğulların ilişki kurduğu, benim futbolcu ile son da Chelsea ve Başkanımız Fikret Orman'ın ilişki kurduğu bir transfer süreci oldu. Demba Ba önemli bir oyuncu, kendisini ikna edilmek için taraftarımızı izlettik. Taraftarımızdan çok etkilendi. Taraftarımızın tarzı bu transferi kolaylaştırmıştır" açıklamasında bulundu.

"TORAMAN'IN GERİ DÖNÜŞÜNDE BİR SIKINTI OLMAZ"

Toraman'ın geri dönüşünde sıkıntı olmayacağını söyleyen Çebi, " İbrahim Toraman, biz yöneticilerin sevdiği bir oyuncumuz. Toraman ile ilgili teknik anlamda bir sorun olmadığı sürece geri dönüşünde bir sıkıntı olmaz. Hocamızın yaptığı değerlendirme bizim için asıl önemli olan. Dün Slaven Bilic ile görüştük. Bugün de bir görüşme yapacağız ve karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

METE VARDAR: "ALTYAPI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR"

Beşiktaş'ta futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar ise altyapıya çok önem verdiklerini vurgulayarak, "Altyapımızdan birkaç oyuncumuz, şu anda İngiltere kampımızda A takım ile idman yapıyor. Ben altyapıdaki görevimi Berkan Gocay arkadaşımıza devrettim ve bunda sonra futbol şubesinde ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi ile birlikte görev yapacağım. Altyapı bizim için çok önemlidir. Şu anda olduğu gibi bundan sonra da altyapıdan birçok oyuncuyu A takımımızda görmek beni mutlu edecektir. Bu yönde de çalışmalarımız her zaman devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi: Önder Özen, Benden Dolayı İstifa Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement