Ajax Taraftarından +18'lik Mizahi Pankart - Son Dakika
Spor

Ajax Taraftarından +18'lik Mizahi Pankart

Ajaxlı taraftarlar, açtıkları pankart ile ünlü sinema ve televizyon yıldızı Paris Hilton üzerinden Paris Saint Germain'e göndermede bulundu.

18.09.2014 09:47  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubunda Paris Saint-Germain, gruptaki liderlik için yarışacağının düşünüldüğü Barcelona'nın APOEL'i devirdiği akşamda Ajax ile berabere kalarak avantajı rakibine verdi. PSG 14. dakikada Edison Cavani ile öne geçerken Ajax'a beraberliği getiren golü 74. dakikada frikikten Lasse Schöne kaydederken Hollandalı taraftarlarının açtığı pankartlar da çok konuşuldu.

"TEKRAR HOŞGELDİN TANRI'NIN OĞLU"

Ajax taraftarı, 2001-2004 yılları arasında takımlarının giydiği forma altında efsaneleşen Zlatan Ibrahimovic'e büyük bir jest yaptı. Karşılaşma öncesinde Ajax taraftarının açtığı 'Tekrar hoşgeldin Tanrı'nın oğlu' pankartı, İbrahimovic'e duyulan sevgiyi özetler niteliteydi.

+18'LİK MİZAHİ PANKART

Öte yandan Amsterdam Arena'nın kale arkası tribününde Paris Saint Germain'i hedef alan mizahi bir pankart dikkat çekti. Ajaxlı taraftarlar, "The only Paris we like made a *** tape"(Biz sadece seks videosu olan Paris'i severiz) yazan bir pankart ile ünlü sinema ve televizyon yıldızı Paris Hilton üzerinden Paris Saint Germain'e göndermede bulundu.


Ajax Taraftarından +18\'lik Mizahi Pankart
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ajax Taraftarından +18'lik Mizahi Pankart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement