Akaryakıt İstasyonundan Gasp Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt İstasyonundan Gasp Güvenlik Kamerasında

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunun market bölümündeki görevliyi bıçakla tehdit ederek 700 lira ve sigara gasbederken güvenlik kameralarınca görüntülenen kişi ile arkadaşı tutuklandı.

07.04.2016 13:12

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunun market bölümündeki görevliyi bıçakla tehdit ederek 700 lira ve sigara gasbederken güvenlik kameralarınca görüntülenen kişi ile arkadaşı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kamuran B. (27) ve arkadaşı Ali D. (26), eğlenmek amacıyla 3 Nisan Pazar akşamı bir gece kulübüne gitti.

Ali D'nin, yaklaşık bin 250 liralık hesabı ödeyip gece kulübünden beraber ayrıldığı Kamuran B'den para istediği öne sürüldü. Daha sonra Kamuran B'nin isteği üzerine Ali D'nin, kullandığı otomobilin deposunu merkez Osmangazi ilçesi Veysel Karani Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda durdurduğu iddia edildi.

Araçtan inen Kamuran B, istasyonun market bölümüne girip elindeki bıçakla görevli N.K'yi (29) tehdit ettikten sonra kasada bulunan 700 lira ve bir miktar sigarayı alıp Ali D'nin kullandığı araçla olay yerinden uzaklaştı.

N.K. tarafından durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerindeki güvenlik kameralarının görüntülerini izledi. Kayıtlardan, gasp suçunun Kamuran B. tarafından işlendiğini saptayan ekipler, bu kişi ile Ali D'yi aynı mahalledeki bir bahçede gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, Kamuran B'nin markete girip N.K'yi bıçakla tehdit ettiği, kasadan paraları, tezgahtan da sigaraları aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akaryakıt İstasyonundan Gasp Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement