Akhisar 1 Puana Seviniyor - Son Dakika
Spor

Akhisar 1 Puana Seviniyor

Akhisar 1 Puana Seviniyor

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligdeki 4. sezonuna da fırtına gibi başladı.

31.08.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligdeki 4. sezonuna da fırtına gibi başladı. 3 karşılaşmada 5 puan toplayan yeşil-siyahlılar, puan tablosunda üçüncü haftayı 6. sırada tamamladı.

Zorlu Trabzonspor deplasmanında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Sonuçta ligin en kaliteli takımlarından birisi olan Trabzonspor'a karşı hem de deplasmanda karşı karşıya geldik. 3 puan da alabilirdik ama puansız da dönebilirdik. 1 puan aldığımız için mutluyuz. 3 haftada 2 deplasman maçı yaptık, mağlup olmadan 5 puan topladık. Bu başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz. İnşallah bu seriyi sezon boyunca sürdürmek istiyoruz" dedi.

Milli maç nedeniyle verilen 15 günlük arayı iyi değerlendireceklerini ifade eden Acar, "Teknik direktörümüz Cihat Arslan takıma 3 Eylül'e kadar izin verdi. Milli maç arasında Göztepe, Altınordu ve Gördes Belediyespor ile birer hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar 1 Puana Seviniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement