Akhisar Belediyespor: "Bize Ders Veren Rakibimize Teşekkür Etmeliyiz" - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor: "Bize Ders Veren Rakibimize Teşekkür Etmeliyiz"

İstanbul başakşehir'e deplasmanda 4-0 yenilerek hem lidterliği hem de yenilmezlik ünvanını bırakan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Rakibimize bize verdiği ders için teşekkür etmeliyiz" dedi.

06.10.2014 13:56

İstanbul başakşehir'e deplasmanda 4-0 yenilerek hem lidterliği hem de yenilmezlik ünvanını bırakan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Rakibimize bize verdiği ders için teşekkür etmeliyiz" dedi.

"UYARMIŞTIM DEMEK Kİ DİNLEMEMİŞLER"

2-0 kazandıkları Fenerbahçe karşılaşmasından sonra oyuncularına rehavete kapılmamaları konusunda yaptığı uyarıların sonuç vermediğine de dikkati çeken Akçay, "Futbolcularım söylediklerimi dinlememiş olacak ki, böyle bir sonuçla karşılaştık. Umarım aklımız başımıza gelmiştir" ifadesini kullandı.

"KAYBI TELAFİ ETMELİYİZ"

Milli maç nedeniyle lige verilen aradan sonra Kasımpaşa'yı ağırlayacaklarını hatırlatan Mustafa Reşit Akçay, "Bayram gününde taraftarlarımızı üzdük. Kasımpaşa karşısında bu kaybı telafi etmeliyiz" diye konuştu.

LİDERLİKTEN 5'İNCİLİĞE

İlk 4 haftada kalesinde sadece 4 gol gören yeşil siyahlı ekip, İstanbul Başakşehir'den 4 gol yiyerek taraftarlarını şaşırtırken, Süper Lig'deki en farklı mağlubiyetlerinden birini almış oldu. Başakşehir'e önceki sezon da evinde 4-0 yenilen Akhisar Belediyespor, bu sonuçla liderlikten 5'inci sıraya geriledi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor: 'Bize Ders Veren Rakibimize Teşekkür Etmeliyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement