Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan Planlarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan Planlarını Anlattı

Akhisar Belediyespor\'da Cihat Arslan Planlarını Anlattı

Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Cihat Arslan, ekibiyle birlikte planlarını anlattı.

17.06.2015 15:57

Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Cihat Arslan, ekibiyle birlikte planlarını anlattı.

Cihat Arslan'ın yardımcılığını Recep Umut, Ülken Durak, Toprak Kırtoğlu, Cem Kavçak yapacak. Fevzi Layiç kaleci antrenörü, Alper Avcı ise kondisyoner olarak görev alacak. 25 yıl önce futbol oynadığı Akhisar'ın büyük ve saygın bir aile olduğunu dile getiren Arslan, ekip olarak gururlu ve onurlu olduklarını ifade etti. Akhisar'a olan gönül bağı nedeniyle kulübü yıllardır çok yakından takip ettiğini ifade eden Cihat Arslan, şöyle devam etti:

"Takımımız iyi bir kadroya sahip. İskeleti bozmadan küçük çapta rotasyonlar yapacağız. Yönetimimiz ile devamlı görüşme içersinde olup, ay sonuna kadar önemli adımlar atacağımıza inanıyorum."

Cihat Arslan'ın raporu sonrası 5-6 oyuncunun takımdan ayrılacağı, 4 ya da 5 transfer yapılacağı bildirildi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan Planlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan tuncay guleryuzlu: akhısar spora hayırlı olsun ben ce cok ıyı bır hoca aldı basarılı olacagına cok ınanıyorum adam gıbı adamdır cıhat hoca 0 0 Yanıtla

Advertisement