Akhisar Belediyespor'da Douglao Sevinci - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor'da Douglao Sevinci

Akhisar Belediyespor\'da Douglao Sevinci

Akhisar Belediyespor, 2 Mart'ta deplasmanda Galatasaray'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında dizinden sakatlanarak son 6 lig maçında forma giyemeyen Douglao'ya kavuşmanın sevincini yaşadı.

20.04.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor, 2 Mart'ta deplasmanda Galatasaray'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında dizinden sakatlanarak son 6 lig maçında forma giyemeyen Douglao'ya kavuşmanın sevincini yaşadı.

HIRSIYLA DİKKATİ ÇEKTİ

Yaklaşık 1 ay önce tedavi için ülkesine giden Brezilyalı stoper, dün akşam Akhisar'a döndü ve bu sabah antrenmana çıktı. Brezilya'da çekilen son MR'ları inceleyip gerekli kontrolleri yapan kulüp doktorlarının izniyle idmana katılan Douglao, taktik çalışmada as takımda görev yaparken hırsıyla teknik heyetten tam not aldı.

Brezilyalı stoperi Beşiktaş maçında oynatıp oynatmama konusunda kararsız olan teknik direktör Cihat Arslan'ın kararını hafta içinde yapılacak antrenmanlara göre vereceği belirtildi. Değiştirdiği saç şeklinin yeni imajıyla arkadaşlarından tam not alan Douglao ise kendisini hazır hissettiğini ve görev beklediğini bildirdi.

ANTRENMANDA ÇİFT KALE MAÇ

Akhisar Belediyespor'un sabah antrenmanına hasta olan Mervan ile sakatıkları devam eden Bruno ve Aykut katılmadı. Yarım sahada yapılan çift kale çalışmada Rodallega'nın yer aldığı mavi takım, kaptan Custodio'nun bulunduğu sarı takımı 2-1 mağlup etti.

- Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor'da Douglao Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement