Akhisar Belediyespor'da Kenan'ın Yerine 3 Aday - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor'da Kenan'ın Yerine 3 Aday

Süper Lig'de ilk 4 haftada topladığı 10 puanla zirveye kurulan Akhisar Belediyespor'un teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, pazar günü deplasmanda oynayacakları İstanbul Başakşehir maçında sakat olan Kenan'a alternatif arıyor.

03.10.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de ilk 4 haftada topladığı 10 puanla zirveye kurulan Akhisar Belediyespor'un teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, pazar günü deplasmanda oynayacakları İstanbul Başakşehir maçında sakat olan Kenan'a alternatif arıyor.

Kasığındaki sakatlık yüzünden 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen Kenan'ın formasını Saidi, Mehmet Akyüz ve Kerim üçlüsünden birine teslim etmeyi düşünen Akçay, henüz karar veremedi.

Antrenmanlarda sakatlıktan çıkan Saidi ve Kerim üzerinde duran tecrübeli teknik direktörün son anda sürpriz yaparak Mehmet Akyüz'ü de sahaya sürebileceği bildirildi. Başakşehir'in etkili oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunu söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Zor bir maç oynayacağız. Henüz galibiyeti olmayan ve 4 maçından da beraberlikle ayrılan rakibimiz mutlak kazanmak isteyecek. Çok dikkatli olmak zorundayız" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor'da Kenan'ın Yerine 3 Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement