Akhisar Belediyespor Futbolcularından Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Futbolcularından Kazanıyor

Sezon başında 80 bin euro bonservisle aldığı Niasse'yi yaklaşık 15 milyon TL'ye Lokomotiv Moskova'ya satan Akhisar Belediyespor, Uğur Demirok'un Trabzonspor'a transferinden de kasayı doldurdu.

14.01.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında 80 bin euro bonservisle aldığı Niasse'yi yaklaşık 15 milyon TL'ye Lokomotiv Moskova'ya satan Akhisar Belediyespor, Uğur Demirok'un Trabzonspor'a transferinden de kasayı doldurdu. Akhisar Belediyespor 3 yıl önce Kartalspor'dan bedelsiz olarak gelen 27 yaşındaki stoper performansıyla hem takımının Süper Lig'e çıkmasına katkı yaptı, hem A Milli Takım'a kadar yükseldi, hem de transferiyle kulübüne 1.5 milyon TL bonservis kazandırdı.

Akhisar Belediyespor, Uğur'a karşılık sezon başında Karadeniz temsilcisinden kiraladığı Kadir'in bonservisini de alacak. Dış transferde Galatasaray'dan ayrılan Yiğit Gökoğlan'a imza attırmaya çalışan Akhisar'ın Sivasspor'dan gurbetçi Pekin Köşnek'le anlaştığı iddia edildi. Yeşil siyahlıların listesinde Cim Bom'dan orta saha Umut Gündoğan ve kaleci Eray İşcan da var. Teknik direktör Roberto Carlos'un sezon sonunda Sivasspor'da sözleşmeleri bitecek eski öğrencileri Chahechouhe ve Cicinho'yu istediği belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Futbolcularından Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement