Akhisar Belediyespor - Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor - Galatasaray Maçından Notlar

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, son Trabzonspor maçının 11'inde 7 değişiklik yaparak takımını Galatasaray karşısına sürdü.

10.02.2016 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, son Trabzonspor maçının 11'inde 7 değişiklik yaparak takımını Galatasaray karşısına sürdü. Lukac, Sami ve N'Guemo'yu yedek soyundurup Merter, Onur, Ahmet Cebe ve Kadir'i 18 kişilik kadroya bile almayan Arslan, bu oyuncuların yerine Bora, Abdülkadir, Tolga, Aykut, Alper, Muğdat ve Soner'e görev verdi. Yeşil-siyahlı ekipte sakat olan Grbic ve Mervan da yoktu.

Galatasaray'da Torku Konyaspor maçının kadrosunda biri zorunlu olmak üzere 3 değişiklik vardı. Konyaspor randevusunda sakatlanan Sinan Gümüş İstanbul'da kalırken, Yasin ve Koray yedek soyundu. Bu oyuncuların yerine Akhisar Belediyespor karşısında Bilal, Hakan ve Carole ilk 11'de sahaya çıktı. Cimbom'da Çin'e transfer olan Burak'ın yanı sıra Podolski ve Hamit de yoktu.

Akhisar Belediyespor'dan sezon başında Galatasaray'a transfer olan Bilal Kısa, karşılaşma öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Akhisarlı futbolseverlerin de büyük ilgi gösterdiği tecrübeli futbolcu, daha önce oynanan 2 kupa ve 1 lig müsabakasından sonra bu sezon dördüncü kez Akhisar Belediyespor karşısında forma giydi.

Galatasaraylı taraftarlar, Gediz yönündeki kale arkasında kendilerine ayrılan 3 bin 500 kişilik bölümü tamamen doldurarak takımlarına büyük destek verdi. Ev sahibi Akhisar Belediyespor'a da yaklaşık aynı sayıda taraftarı destek oldu. Galatasaraylı futbolseverler karşılaşma öncesi, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları ile son dönemde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz cumartesi günü 2. Lig Kırmızı Grup'ta Manisaspor- Tarsus İdman Yurdu, pazar günü Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor-Trabzonspor, pazartesi günü de PTT 1. Lig'de Göztepe- Şanlıurfaspor karşılaşmasına ev sahipliği yaşan Manisa 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam son 5 günde 4'üncü müsabaka oynandı. Zemini iyice bozulan tesisi bu karşılaşmadan sonra bakıma alacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sahaya yaklaşık 4 bin metrekare yeni rulo çim serecek.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor - Galatasaray Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement