Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

13.10.2014 12:37  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki saha bakım çalışmaları nedeniyle yeşil-siyahlılar çalışmalarını Akhisar Şehir Stadı'nda yaptı.

Kasımpaşa maçı hazırlıklarına A Milli Takım'da bulunan kaptan Bilal Kısa ve Güray Vural, sakatlığı bulunan Kalloni katılmadı. Hazırlık maçında çarpışan ve kaşı açılan İbrahima Sonko ile dudağı açılan ve burnu çatlayan Douglao, sağ arka kasığında yırtık olan Kenan Özer, izinli olan Oğuz Dağlaroğlu, Kerim Zengin, Merter Yüce de sabah antrenmanında yer almadı.

Kupa maçı dahil yoğun bir tempoya gireceklerini belirten teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, futbolcularının kondisyonunu korumalarını ve yoğun tempoya hazırlıklı olmalarını istedi. İdman öncesi saha içerisinde futbolcularıyla bir konuşma yapan Akçay, bu yoğun tempolu haftaları rahat geçmeleri için çalışma disiplinine mutlak uyulması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement