Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay Açıklaması - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay Açıklaması

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay Açıklaması

"Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ama futbolda 3 sonuç da her zaman var"

10.09.2014 12:42

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Sivasspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ama futbolda 3 sonuç da her zaman var" dedi.

Akçay, yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, bu hafta oynayacakları Sivasspor müsabakasının da çok önemli olduğunu söyledi. Sivasspor'un ligin önemli takımlarından biri olduğunu kaydeden Akçay, şöyle konuştu:

"Rakibimiz geçen yıl önemli başarılara imza attı ve kadrosunu korudu. Dolayısıyla ilk müsabaka evlerinde mağlup olmaları yanıltıcı bir durum. O maçta da çok iyi mücadele ettiklerini gözlemledik. Bu maçı kazanmak zorundayız ama kazanamadığımız takdirde de kaybetmemek durumunda olduğumuzu biliyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ama futbolda 3 sonuç her zaman var. Buna her zaman hazır olmalıyız."

Geçen haftaki bir antrenmanda yaptığı ters hareket nedeniyle sağ diz çapraz bağları kopan ve menisküsü yırtılan teknik direktör Akçay, sakatlığıyla ilgili olarak da "Allah beterinden saklasın. Hayatta daha farklı zor şartlar yaşayan insanlar var. Bu nedenle bulunduğumuz durumu düşünüp şükretmeliyiz" dedi.

Koltuk değneği yardımıyla yürüyen Akçay'ın devre arasında ve sezon bitiminde 2 operasyon geçireceği öğrenildi.

Sivasspor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek Akhisar Belediyespor'da kaleci Oğuz Dağlaroğlu takımdan ayrı çalışmasını sürdürüyor.

Burundi Milli Takımı'nın Tanzanya'yı 2-0 yendiği hazırlık maçında takımının ilk golünü kaydeden Saidi Ntibazonkiza'nın bu akşam yapılacak antrenmana katılacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement