Akhisar'da Futbol Nostalji Sergisi - Son Dakika
Güncel

Akhisar'da Futbol Nostalji Sergisi

Akhisar\'da Futbol Nostalji Sergisi

Belediye Sanat Galerisi'nde Akhisarlı 2 futbolsever İbrahim Macana ve Emin Ali Otal'ın biriktirdiği fotoğraflardan oluşan Akhisar Futbol Nostaljisi Sergisi, büyük ilgi gördü.

25.03.2015 11:50

Belediye Sanat Galerisi'nde Akhisarlı 2 futbolsever İbrahim Macana ve Emin Ali Otal'ın biriktirdiği fotoğraflardan oluşan Akhisar Futbol Nostaljisi Sergisi, büyük ilgi gördü.

İlçe futbolunun tarihini yansıtan 300 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışını Belediye Başkanı Salih Hızlı, İbrahim Macana ve "Puşkaş Ergun" lakabıyla tanınan Fenerbahçe ve milli takımın unutulmaz eski futbolcusu Ergun Öztuna yaptı.

Akhisar'da doğan Ergun Öztuna, biyografisinin yanı sıra kendisine ait 20 fotoğrafının bulunduğu bölümde konuklara futbol yaşamından kesitler aktarırken 17 yaşında Karşıyaka'dan transfer olduğu Fenerbahçe'nin profesyonel ligilerdeki ilk golünü attığını hatırlattı. Sarı lacivertli ekibin 3000'inci golünü kaydeden Alex de Souza ile çekilmiş fotoğrafı da davetlilere gösteren Ergun Öztuna, açılışta hemşerileriyle de hasret giderdi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar'da Futbol Nostalji Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement