Akıllı Telefon Üreticileri Daha İyi Malzemeler Kullanmak İstiyor - Son Dakika
Teknoloji

Akıllı Telefon Üreticileri Daha İyi Malzemeler Kullanmak İstiyor

Akıllı Telefon Üreticileri Daha İyi Malzemeler Kullanmak İstiyor

Teknoloji şirketleri hakkında dedikodu çarkları son hızla dönüyor.

21.04.2015 17:18
Hasan Uğur Nayır - -

Birkaç gün önce ortaya çıkan raporda Apple'ın bir sonraki telefonunda Bendgate skandalının yeniden olmaması için 7000 serisi alüminyum kullanılacağı belirtildi. Şu anda bu özel alüminyum alaşımı Apple Watch'ta kullanıyor.


Samsung ise Galaxy S6'da plastik yerine metali benimsedi. Gorilla Glass 4'le olan kombinasyonda 6013 alüminyum alaşımını seçti. Uçaklarda, otomobillerde ve yatlarda kullanılan bir materyal. Bu alüminyum alaşım 6063 alüminyumundan 1.5 kat daha güçlü, çizilmeye karşı da 1.2 kat daha dayanıklı.


Samsung Galaxy S6 Edge İnceleme


Dedikodu çarklarına göre Samsung işi biraz daha ileri götürmek istiyor ve bu konuda çalışmalara çoktan başlamış bile. Hatta Galaxy Note 5'te olmasa da, Galaxy S7'de yepyeni alaşımlı gövdenin kullanılabileceği iddia ediliyor. Aslında Galaxy S7 hakkında çıkan rivayetlere bakarsak Samsung cephesinde birçok ilki barındıran devrimci bir telefon olabilir. Spekülasyonlarda Güney Koreli diğer teknoloji devi LG'nin de farklı materyaller üstünde gizliden gizliye çalıştığı söyleniyor. Şimdilik raporlarda geçen bu iddiaları doğrulamanın herhangi bir yolu yok.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Akıllı Telefon Üreticileri Daha İyi Malzemeler Kullanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement