Aksaray'da 10 Nisan Polis Haftası Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da 10 Nisan Polis Haftası Kutlaması

Aksaray\'da 10 Nisan Polis Haftası Kutlaması

Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğü 3-10 Nisan Polis Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

10.04.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da İl Emniyet Müdürlüğü 3-10 Nisan Polis Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk heykeline çelenk koyma töreni yapıldı. Yoğun yağmur ve zaman zaman dolunun etkisini gösterdiği programa, Vali Şeref Ataklı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Uçar, emniyet teşkilatı, polis okulu öğrencileri ve davetliler katıldı.

Çelenk koyma töreninden sonra konuşma yapan Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, emniyet müdürlüğü olarak çözüm ve sonuç odaklı olarak ve halkın beklentilerini bilerek, Aksaray'ı en güvenli ve en huzurlu il yapmak için çalıştıklarını ifade eden Aslan, Türk Polis Teşkilatı olarak her zaman devletin emrinde milletin hizmetinde olacaklarını belirterek, "Devletin selameti ve bölünmez bütünlüğü için, halkın can ve mal güvenliği için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

Aslan, tüm teşkilatın polis haftasını kutladı. Aksaray Valisi Şeref Ataklı ise, suç işlenmesinin önüne geçmek ve suç işleyenleri de adalete teslim etmekle görevli olan polis teşkilatının önemine dikkat çekerek, polislerin gücünü milletten ve kanunlardan aldığını belirtti. Seçim döneminde emniyet teşkilatının önemine dikkat çeken Ataklı, polis haftasını kutlayarak sözlerine son verdi. Yılın başarılı görülen polislerine ödüllerinin verildiği program resim sergisinin açılışının yapılmasıyla devam etti. Son olarak tören geçişinin yapıldığı programda, halk emniyet teşkilatına alkışlarla destek verdi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da 10 Nisan Polis Haftası Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement