Aksaray Koca Vahşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aksaray Koca Vahşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı

Aksaray Koca Vahşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı

Aksaray'da 29 yaşındaki Hakan Özbulduk, 15 önce evi terk eden eşini ve çocuklarını yeniden eve getirmek istemesine olumsuz cevap alınca eşi 31 yaşındaki Gonca Özbulduk ve kayınbiraderinin eşi 32 yaşındaki Filiz Yazgı'yı pompalı tüfekle öldürdü, 60 yaşındaki kayınvalidesi Sevda Yazgı'yı yaraladı.

12.07.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da 29 yaşındaki Hakan Özbulduk, 15 önce evi terk eden eşini ve çocuklarını yeniden eve getirmek istemesine olumsuz cevap alınca eşi 31 yaşındaki Gonca Özbulduk ve kayınbiraderinin eşi 32 yaşındaki Filiz Yazgı'yı pompalı tüfekle öldürdü, 60 yaşındaki kayınvalidesi Sevda Yazgı'yı yaraladı. Hakan Özbulduk da jandarmayı arayıp teslim oldu.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Ortakay İlçesi'ne bağlı Kümbet Köyü'nde meydana geldi. Hakan Özbulduk ve eşi Gonca Özbulduk yaklaşık 15 gün önce belirlenemeyen nedenle tartıştı. Gonca Özbulduk da 3 çocuğunu alıp evi terk edip ailesinin yanına yerleşti. Hakan Özbulduk da eşi ve çocuklarını eve geri getirmek için kayınvalidesi Sevda Yazg'nın evine gitti. Ancak kayınvalidesi Yazgı, damadına olumsuz yanıt verdi. Buna sinirlenen ve tartışan Hakan Özbdulduk da yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınvalidesi Sevda Yazgı, eşi Gonca Özbulduk ve kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgı'nın üzerine rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu Gonca Özbulduk ve Filiz Yazgı, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı Sevda Yazgı da ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sevda Yazgı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Hakan Özbulduk da jandarmayı arayıp teslim oldu. Katliamı öğrenen Yazgı ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi. 2 kişinin cesedi de otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Koca Vahşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement