Aksaray Muavin Mola Sırasında Tartıştığı Şoförü Bıçakla Yüzünden Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Aksaray Muavin Mola Sırasında Tartıştığı Şoförü Bıçakla Yüzünden Yaraladı

Aksaray Muavin Mola Sırasında Tartıştığı Şoförü Bıçakla Yüzünden Yaraladı

Muavin mola sırasında tartıştığı şoförü bıçakla yüzünden yaraladı AKSARAY'da muavin 24 yaşındaki A.K., arkasından konuştuğunu iddia eden otobüsün şoförü 39 yaşındaki Ramazan Tınas'ı mola sırasında bıçakla yüzünden yaraladı.

21.02.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muavin mola sırasında tartıştığı şoförü bıçakla yüzünden yaraladı

AKSARAY'da muavin 24 yaşındaki A.K., arkasından konuştuğunu iddia eden otobüsün şoförü 39 yaşındaki Ramazan Tınas'ı mola sırasında bıçakla yüzünden yaraladı.

Olay Aksaray-Adana karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Adana'dan Ankara'ya gittiği öğrenilen 39 yaşındaki Ramazan Tınas yönetimindeki otobüs sabah saatlerinde mola için Aksaray'da bir dinlenme tesisinde durdu. Otobüsten inen personel ve yolcular yemek için tesisin restorantına geçti. Oturdukları masada şoför Ramazan Tınas arkasından konuştuğunu iddia ettiği muavin A.K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine muavini A.K. kendisine çatalla saldırdığını iddia ettiği Tınas'ı masadan aldığı bıçakla yüzünden yaraladı. Kulağının arkasından yüzüne kadar kesik oluşan Tınas olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, A.K. ise olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

İfadesi alınmak üzere merkeze götürülürken yaşanan olayı polise anlatan A.K., "Bu olay Adana'da başladı. Ramazan Tınas benim diğer şoför ile konuşmamı çekemiyordu. Dinlenme tesisine durduğumuzda yemek yerken ben diğer şoförün kulağına bir şeyler söyledim. Kendisi hakkında dedikodu yaptığımı iddia ederek masadan aldığı çatalla üzerime yürüdü. Çatalı omzuma saplamaya çalıştı. O anda elim ayağım titredi ve masadan aldığım bıçağı korkutmak için salladım ve yaralandı." dedi.

Otobüsün yolcuları yedek şoför ile yola devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Muavin Mola Sırasında Tartıştığı Şoförü Bıçakla Yüzünden Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement