Aksuvital MÜSİAD Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Aksuvital MÜSİAD Fuarı'nda

Aksuvital, iş adamları ve yatırımcıların 26 30 Kasım 2014 tarihlerinde bir araya geleceği 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarında yeni ürünlerini sergileyecek.

25.11.2014 16:17  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksuvital, iş adamları ve yatırımcıların 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde bir araya geleceği 15. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Uluslararası Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

Aksuvital açıklamasına göre, Shiffa Home, Softem, Vitalest, Natural Hekimce markalı ürünleri ile fuarda yer alacak Aksuvital, arı ürünleri, macun, pekmez, bitkisel karışımlar, besin takviyeleri, öğütülmüş ürünler,  bitkisel çaylar gibi gıda ürünlerinin yanı sıra bitkisel bakım yağları, karışım yağlar, dermo kozmetik ve sporculara yönelik ürünlerini tanıtacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksuvital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, şunları kaydetti:

"Bir MÜSİAD üyesi ve yöneticisi olarak bu başarılı çalışma için arkadaşlarımı şimdiden kutluyorum. Her yıl daha fazla ziyaretçi, daha fazla ülke ile iş birliği sağlanarak büyüyen bu organizasyonda biz de Aksuvital olarak yer almaktayız. Geçmiş yıllarda oldukça başarılı geçen bu fuarın bu yıl da başarılı olacağına inanıyorum." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksuvital MÜSİAD Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement