Aktek Bilişim Taşındı - Son Dakika
Ekonomi

Aktek Bilişim Taşındı

Aktek Bilişim Taşındı

Ar-Ge faaliyetlerini arttırmak, sektörel yazılım ve çözümleri üretmek amacıyla merkez ofisini taşıdığı YTU Davutpaşa Teknopark Yerleşkesi'nde hizmet verecek.

31.10.2014 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aktek Bilişim, geliştirdiği projelerde üniversite ve sanayi işbirliğini sağlamak, teknoloji firmaları ile aynı ekosistem içerisinde yer alabilmek ve birlikte projeler geliştirmek amacıyla merkez ofisini YTÜ Davutpaşa Teknopark Yerleşkesi'ne taşıdı. Aktek, yeni ofisinin konumu sayesinde hem akademik hem de insan kaynağı yönünden farklı işbirliklerine imza atabilecek. Bunun yanı sıra teknopark yerleşkesinde yer almak Aktek'e uluslararası mecralarla işbirliği olanağı da sağlayacak.

Aktek Bilişim'in merkez ofisi, Ar-Ge çalışmalarının artırılması anlayışı çerçevesinde projelerine ağırlık verebilmek için teknopark yerleşkesinde yer alacak. Esenler'de yer alan Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi, No:151/1E, D2 Blok, 1B-10 numaralı ofiste bulunan yeni Aktek merkez ofisi, çalışanlarına yaratıcı Ar-Ge projeleri üretmek için rahat ve konforlu bir ofis ortamı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Aktek Bilişim Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement