Akut Afyonkarahisar'da "Arazi Taşıtı" Alınması İçin Gece Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Akut Afyonkarahisar'da "Arazi Taşıtı" Alınması İçin Gece Düzenledi

Akut Afyonkarahisar\'da "Arazi Taşıtı" Alınması İçin Gece Düzenledi

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından, bölgede kullanılacak olan arazi taşıtı alınması için bir gece düzenlendi.

31.05.2015 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından, bölgede kullanılacak olan arazi taşıtı alınması için bir gece düzenlendi.

AKUT Başkanı Nasuh Mahruki'nin de katıldığı gece termal bir otelde yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan Başkan Mahruki, alınacak aracın özellikle Afyonkarahisar gibi kavşak kent konumunda olan bir yer için çok faydalı olacağını ifade etti. Bölgede sert geçen kış şartlarında yolda kalma olaylarına çok rastlandığını ve bu yüzden aracın büyük hizmetler yapacağını ifade eden Mahruki, "Kışın özellikle bu bölgede yağan kardan dolayı mahsur kalma olduğunda arkadaşlarımız müdahalelerde bulunuyorlar. Bebeklere mama desteğinden, sürücülere yakıt desteğine kadar gerekli her türlü yardımı veriyoruz. Karşılıklı yardımlaşma duygusunu, hiç tanımadığınız, bilmediğiniz, bir daha göremeyeceğiniz insanların yararına kullanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler zaten gönüllü olarak, hiçbir karşılık beklemeden 20 yıldır çaba gösteriyoruz ancak önemli olan sizlerin bu davanın arkasında durmanızdır. Bizler 35. koordinasyon merkezini Afyonkarahisar'da kuruyoruz ama aslında Afyonkarahisar kendi AKUT'unu kuruyor. Afyonkarahisar'ın nasıl bir AKUT olmasını istiyorsanız, sizin katkı ve desteğinizle öyle bir AKUT olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Mahruki, derneğe bağışta bulunan Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler'e, Elbruz Dağı zirvesinden getirilen taş ile burada açılan Türk bayrağını hediye etti.

Gece, sanatçı Yılmaz Morgül'ün söylediği şarkılar ile devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akut Afyonkarahisar'da 'Arazi Taşıtı' Alınması İçin Gece Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement