Alaca Halkı Doğalgazı Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Alaca Halkı Doğalgazı Bekliyor

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, ilçe halkının en büyük beklentisinin doğalgaz olduğunu ifade ederek, "Tüm gayretimiz Alaca'ya doğalgaz getirmek için" dedi.

08.02.2013 10:25

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, ilçe halkının en büyük beklentisinin doğalgaz olduğunu ifade ederek, "Tüm gayretimiz Alaca'ya doğalgaz getirmek için" dedi.

Eyvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede doğalgaz kullanılabilmesi için ilgili şirketin 3 bin abone isteğine kısa bir süre cevap verdiklerini ve 3 bin 600 aboneye ulaşıldığını söyledi.

Doğalgazın, şuanda Alaca halkının en büyük beklentisi olduğunu ifade eden Eyvaz, şunları kaydetti:

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na 400 ilçenin doğalgaz başvurusu olduğunu öğrendik. Bakanlık da bir çalışma yaparak, doğalgaz kullanabilecek ilçelerin listesini hazırladı. Bu çalışma içerisinde Alaca'da bulunmakta ve 18'inci sırada yer almaktadır. Biran önce bunun ihalesi yapılsın, hat döşensin istiyoruz. Halkımız büyük bir beklenti içerisinde. Tüm gayretimizle Alaca'ya doğalgaz getirmek için. Tüm yoğunlaşmamız, gündemimiz doğalgaz üzerine. Nasıl bu zamana kadar yüksekokul, TOKİ, içme suyu sorununu çözdüysek, inşallah doğalgaz meselesini de halkımızın duası, arkadaşlarımızın gayretiyle halledeceğiz."

-"Halkın taleplerine göre proje oluşturduk"

Seçim döneminde halkın taleplerine göre projeler belirlediklerini ifade eden Eyvaz, söz konusu projeleri bir bir hayata geçirdiklerini kaydetti.

Vatandaşların, parkların güzelleştirilmesini ve spor aletleri yerleştirilmesi konusunda bir isteği bulunduğunu ifade eden Eyvaz, "Yeni düzenlediğimiz Günhan Parkı'nda ve çeşitli park alanlarına fitness aletleri koyduk. Bunları kullanan çok vatandaşlarımızın olduğunu görüyorum. Bunları gördükçe memnun oluyoruz" diye konuştu.

Eyvaz, parkların güvenliği konusunda da özel bir firmadan destek aldıklarını kaydetti.

Muhabir: Gazi Nogay

Yayıncı: İsmail Çimen - ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaca Halkı Doğalgazı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement