Alacakaranlık'ın Bella'sı Lezbiyenmiş! - Son Dakika
Magazin

Alacakaranlık'ın Bella'sı Lezbiyenmiş!

Kristen Stewart, sevgilisinden ayrıldıktan sonra kısa kestirdiği saçları ve erkeksi imajıyla dikkat çekiyor. Stewart'ın bu imajı lezbiyen olduğu iddialarını doğruluyor.

07.01.2015 14:46  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alacakaranlık serisiyle ünlenen Kristen Stewart (24), film setinde tanışıp aşka yelken açtığı Robert Pattinson'dan ayrıldıktan sonra bekarlığın tadını çıkartmaya devam ediyor.

LEZBİYEN OLDUĞU KESİNLEŞTİ

Kısa kestirdiği saçları ve erkeksi imajıyla dikkat çeken oyuncu, Noel tatilini menajeri Alicia Cargile ile başbaşa geçirdi. İkilinin arasındaki yakınlaşma dikkat çekti. Ünlü oyuncunun kız ardaşıyla oldukça yakın olması daha önce de lezbiyen olduğu iddialarını doğruladı.


Alacakaranlık\'ın Bella\'sı Lezbiyenmiş!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Alacakaranlık'ın Bella'sı Lezbiyenmiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sena: Vay bee bunu da mı görücektik :D 12 3 Yanıtla
  • kaya: insanlar bunalıma girince kendisini iyi hissetmek için bazı değişiklikler yapar bu garip olabilir yada yanlış anlaşılır kendisi açıklamadan kimse yorum yapması doğru değil. 2 0 Yanıtla
  • elif: Bence bu çok saçma kendi ağzınızdan duydunuz mu ki böyle yaziyorsunuz 2 0 Yanıtla
  • yorum: her kısa saçlıyı öyle sanmayın belki bi değişiklik istedi dünyada milyonlarca kısa saçlı kadın var çok saçma tamamen uydurma bunlar sokakta bile birsürü kısa saçlı kadın görebiliriz dolaşırsak :p 0 0 Yanıtla
  • Arya: Saçmalık 0 0 Yanıtla

Advertisement