Alanya Emniyetine Araç Takviyesi - Son Dakika
Yerel

Alanya Emniyetine Araç Takviyesi

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne alınan 5 motosiklet ve 11 araç için teslim töreni gerçekleştirildi.

15.12.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Emniyet Müdürlüğüne alınan 5 motosiklet ve 11 otomobil, düzenlenen törenle teslim edildi.

Kaymakam Hasan Tanrısevenş, Ekipler Amirliği yakınında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, turistin kendini güvende hissetmesi ve huzurlu bir tatil yapmasının önemli olduğunu söyledi.

Suç oranlarına bakıldığında ilçede turiste huzurlu ortam yaşattıklarını belirten Tanrıseven, "Emniyet hizmetlerinin güçlendirilmesi, personel ve elindeki araç sayısıyla orantılı. Bugün de bu güven ortamını sağlamaya yardımcı olacak önemli bir adım atıldı. 11 araç ve 5 motosiklet emniyet hizmetlerine katılıyor. Bu araçların alınmasında emeği geçen bütün Alanyalılara ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ise daha önce düzenledikleri yardım gecesinin sonucunda elde edilen gelirle araç alımını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Adnan Arseven, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve protokol üyelerinin katıldığı tören, motosiklet ve araçların alınmasına katkı sağlayan kişilere plaket verilmesiyle sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alanya Emniyetine Araç Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement