Alaplı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Alaplı'dan Kısa Kısa

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, okulda pilav günü düzenleneceği bildirildi.

20.05.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, okulda pilav günü düzenleneceği bildirildi.

Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, 21 Mayıs'ta Alaplı MYO Mezunları Pilav Gününün birincisini gerçekleştireceklerini söyledi.

Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olarak bir geleneği başlatmak istediklerini belirten Henden, "Bu nedenle 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü Alaplı Meslek Yüksekokulu Kampüsün'de mezunlarımız için pilav gününün birincisini düzenleyeceğiz. Amaç birlikte ve beraber olmak, Tüm mezunlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılı yıllar diliyorum." diye konuştu.

-Esnafa kaynaşma kahvaltısı düzenlenecek

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, gazetecilere yaptığı açıklama, 3'üncüsü düzenlenecek kahvaltıya tüm esnafı davet ettiklerini söyledi.

Oda olarak her zaman birlik ve beraberliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Gelgeç, "Her yıl oda olarak ilçemizdeki esnaflara yönelik birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısı düzenliyoruz. Esnaflarımızı kaynaşması ve birlik beraberlik için de hareket etmeleri bizim için çok önemli, bu tür etkinliklerde bu birlik, beraberliği perçinleştiriyor. Bundan sonraki yıllarda da bu tür organizasyonlarımız devam edecek. Kahvaltımız 22 Mayıs'ta Çalışkanlar Kültür merkezinde yapılacak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaplı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement