Albayrak: Drogba Oynasa Şampiyonduk! - Son Dakika
Spor

Albayrak: Drogba Oynasa Şampiyonduk!

Albayrak: Drogba Oynasa Şampiyonduk!

Galatasaraylı yönetici tesisleri ziyarete gelen Fildişi oyuncuya geçtiğimiz sezon nedeniyle kırgın olduğunu açıkladı.

17.03.2015 15:02

Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, NTVSpor'a yaptığı açıklamada dün tesisleri gelen Didier Drogba hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Albayrak, yaptığı açıklamada "Drogba çok iyi ve mütevazi bir insan. Dün idmana geldi buradaki arkadaşlarıyla hasret giderdi. Demek ki buradan iyi izlenimlerle ayrılmış. Ama ona kırgınım. Geçen sezonun ikinci yarısında oynasaydı biz yine şampiyon olurduk. Ama buraya gelip 'Siz şampiyon olacaksınız' demesi bile takımı motive etti. Ona da ' I love you' diyorum." dedi.

Başakşehir maçında yaşanan puan kaybına dair de açıklamalarda bulunan yönetici, "Yasin'in çıkıp Dzemali'nin girmesi sonucu puan kaybetmedik. Dzemali de İsviçre Milli Takımı'nın oyuncusu. 2-0'ı tutmayı başarmalıydık. Bruma maçı 3-1'e getirebilirdi. Son dakikada maçı da kaybedebilirdik. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Başakşehir maçında sonra konuştuk, gerekli dersleri çıkarttık. Önümüzde 10 maç var 30 puan alabiliriz." ifadelerini kullandı.

addCustomPlayer('ybwr41sgeyxk1svgnrk5afscu', '', '', 620, 569, 'perfybwr41sgeyxk1svgnrk5afscu', 'eplayer16', {age:1417475941553});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Albayrak: Drogba Oynasa Şampiyonduk! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement