Albayrak Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Albayrak Gençlerle Buluştu

Albayrak Gençlerle Buluştu

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi'nde spor söyleşi programına katıldı.

11.12.2014 11:34

Gençlerle hayat tecrübelerini paylaşan Albayrak, Galatasaray'da yaşanan yeni gelişmeleri de aktardı.
Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen söyleşi öncesinde Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile bowling oynayan Abdurrahim Albayrak , Bağcılar'da yaşayan gençlere böylesine çok yönlü bir tesis kazandırdığı için Başkan Çağırıcı'ya teşekkür etti.

Söyleşide sempatik tavırlarını sürdüren Albayrak gençlere hayat tecrübelerini anlatırken, ''ben çok küçük yaşlardan beri çalışıyorum, bırakın futbol oynamayı yüzme öğrenmeye bile fırsatım olmadı. Sakıp Sabancı'nın dediği gibi işin sırrı; ''çalışmak… çalışmak...'' Çalışmalarımın karşılığında ise Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısıyım, şimdi de Galatasaray için çalışıyoruz. Siz iyi olursanız herkes iyi olur.'' diyerek gençlere başarı için çok çalışmaları gerektiğinin mesajını verdi.

Türk futbolunun problemlerine de değinen Abdurrahim Albayrak,son dönemde yaşanan futbol olaylarının üstesinden bütün kulüp yöneticileri ile birlikte gelebileceklerini söylerken,müşterek sorunların çözümü için herkes ile çalışmaya hazır olduklarının altını çizdi.Bunun yanı sıra Albayrak, Galatasaray taraftarına Ocak ayı transfer döneminde bir de yıldız futbolcu transferi sözü verdi.

Albayrak, Ünal Aysal Yönetiminde şampiyon olduktan sonra yönetim olarak yemeğe gittiklerini; ancak yemeği yemeden Aysal'ın seçim kararını açıkladığını hatırlatarak, "Şampiyonluk yemeğini yiyemeden yönetimden çıkarıldık. Şimdi de son maçımız 3 1 Mayıs'ta Rizespor ile. Seçim ise 30 Mayıs'ta olacak. İnşallah yine kovulmayız" diyerek gecenin son esprisini yaptı. Programın bitiminde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Abdurrahim Albayrak söyleşiye katılan misafirler arasından kura ile seçilen bir izleyiciye imzaladıkları Galatasaray forması hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement