Albimo Alanyaspor - Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Albimo Alanyaspor - Manisaspor Maçının Ardından

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar: "Bu galibiyet ile ilk altının içinde olma şansımız var. İyi başladık, inşallah bundan sonra da maçlarımız böyle gidecektir.

31.01.2015 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sahasında Manisaspor'u 3-2 yenen Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Bu galibiyet ile ilk altının içinde olma şansımız var" dedi.

Kalpar, maçından ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir maçta galip geldiklerini söyledi. Kendi sahalarında kazanmaları gereken bir maç yaptıklarını belirten Kalpar, "Kazanmak kolay değildi. Bunun bilinci içerisindeydik ve çok iyi mücadele etmemiz gerekiyordu" dedi.

Devreyi 1-0 galip bitirmenin avantajını ikinci yarıda nasıl değerlendireceklerini oyuncularıyla paylaştığını ifade eden Kalpar, ikinci golü yakaladıktan sonra çok basit bir gol yediklerini kaydederek şöyle konuştu:

"Bizim gibi takımın böylesine bir gol yemesi doğru değil ama sonra 3-1'i yakaladık. Güzel bir gol oldu. Ataklar iyiydi. Ancak 3-1'den sonra basit bir gol daha yedik ve maç 3-2 oldu. Tabi galibiyeti korumak için daha çok mücadele gerekiyordu. Son 4-5 dakikayı bu şekilde geçirdik."

Kendileri açısından bu maçın Antep maçından çok daha önemli ve değerli olduğunun altını çizen Kalpar, alınacak 3 puanın ligin neresinde olmaları gerektiği düşüncesini ortaya koyacağını kaydetti.

27 puana ulaştıklarını kaydeden Kalpar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu galibiyetle ilk altının içinde olma şansımız var. İyi başladık, inşallah bundan sonrada maçlarımız böyle gidecektir. Biz mücadele ettiğimizde kazanan takım oluruz. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyor ve kutluyorum. Böyle bir ağır sahada iyi mücadele ettiler ve arzu istek ve hırslarını sahaya iyi yansıttılar. Ancak bu kadar yapılırdı ve onu yaptılar. Alanya'ya hayırlı olsun."

Manisaspor

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise iyi oynadıkları dakikalarda gol yediklerini ifade etti. Alanyaspor maçında da bunun yaşandığını vurgulayan Mutlu, "İlk yarım saat orta sahada özellikle çok iyi pas yaptığımız zamanlarda kaptırdığımız bir top ile gol yedik. İyi oynadığımız dakikalarda bu yediğimiz golleri çıkarmak için risk alıyoruz. İkinci yarıya daha hücum ağırlıklı olsun diye çift santrafor dönerek başladık. Maçta gol de bulduk ama yetmedi" dedi.

Maçta oyuncularına kolay sarı kart gösterildiğini öne süren Mutlu, şöyle konuştu:

"Özellikle deplasmanlarda hocalarımız sarı kartları biraz erken çıkarttıklarında futbolcuların direnci kırılıyor. Yani mücadele gücünü elinden alıyor. Erken kartlarla mücadele gücümüz elimizden alındı ama oyunun sonuna kadar futbolcu arkadaşlarım mücadele etti. 90. dakikaya kadar hala skoru kovalamaya çalıştık ama kötü goller yedik. İnşallah ilerideki maçlarda kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Albimo Alanyaspor - Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement