Alışveriş Yap Hayat Kurtar Tesbihcibaba'dan - Son Dakika
Güncel

Alışveriş Yap Hayat Kurtar Tesbihcibaba'dan

Alışveriş Yap Hayat Kurtar Tesbihcibaba\'dan

Tesbih üretiminde Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olan Tesbihcibaba, 25 Mart 2017 Cumartesi günü yapılacak satışlarından elde edilen geliri SMA hastalığına yakalanan Eymen bebeğin tedavisi için bağışlayacağını duyurdu.

24.03.2017 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tesbihcibaba'dan Çağrı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde oturan Metin-Neziha Çapkın çiftinin 6,5 aylık bebekleri Eymen'e SMA (Gevşek Bebek Sendromu) hastalığı teşhisi konuldu. Eymen bebeğin hastalığına çare olabilecek ilaçları almaya güçlerinin olmadığını belirten ailenin açıklamalarını öğrenen Tesbihcibaba Yönetimi habere duyarsız kalamadı. Tesbihcibaba Marka Yöneticisi İbrahim Yücetepe "Bu konuda Sakarya Valiliği'nin de destek vermesi bize örnek teşkil etti. Çapkın ailesiyle iletişime geçtik, Eymen bebeğin durumunun aciliyetini ve bir an önce tedaviye başlanılması gerektiğini öğrendikten sonra hemen bu projeye start verdik. Şu anda bir günlük satışımızdan gelecek geliri bağışlamayı ilk aşama olarak düşünüyoruz. Umarız bu adımımız iş dünyasına ve tüm duyarlı yardım edebilecek durumda olan vatandaşlarımıza örnek teşkil eder. Mümkün olduğunca çok kişiye ulaşarak Eymen bebeğin tedavisi için ihtiyacı olan miktarı toparlayarak el birliği ile Eymen bebeği bu hastalıktan kurtarabiliriz" dedi.

Sakarya Valiliği'nin izni ve Tesbihcibaba Yönetimi tarafından talep edilen gözetmen eşliğinde 25 Mart Cumartesi günü 00:00 ile 20:00 saatleri arasında Tesbihcibaba'dan yapılan satışın tüm geliri Eymen bebeğe bağışlanacak.
#yapbibabalık #eymenbebek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alışveriş Yap Hayat Kurtar Tesbihcibaba'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement