Altay'a Rotasyon Yaradı - Son Dakika
Güncel

Altay'a Rotasyon Yaradı

Altay\'a Rotasyon Yaradı

Zorlu İnegölspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle 1 puan çıkaran Altay'da ilk 11'de yapılan rotasyon olumlu sonuç verdi.

10.11.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zorlu İnegölspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle 1 puan çıkaran Altay'da ilk 11'de yapılan rotasyon olumlu sonuç verdi. Stoperde Ömer'in yerine Gökhan'ı, orta sahada Raşit'in yerine Orhan'ı oynatan teknik direktör Mesut Toros, sol bekte Yiğit'e şans verip, Mikail'in yerine sol kanada Serkan'ı monte etti. İlyas'ı kesip forvete Emrah'ı kaydıran, sağ kanatta ise Furkan'a görev veren Toros, "Üzerine çok yük bindiği için verim alamadığım oyuncuları dinlendirdim. Şans verdiğim isimler beni memnun etti" dedi.

Zirve mücadelesi veren İnegölspor'un ilk 15 dakikada etkili göründüğünü ancak ilk yarının kalan bölümünde oyunu dengelediklerini belirten Toros, "Şimdiye kadar karşılaştığımız en organize rakipti. Şanssız bir golle geriye düşmemize rağmen şoku çabuk atlattık. Skoru eşitledikten sonra öne de geçebilirdik. Taraftarıyla, camiasıyla kenetlenmiş bir takımdan deplasmanda alınan 1 puan altın değerinde. İki takım da önemli pozisyonlar buldu, maçın hakkı beraberlikti" diye konuştu.

FEDAKAR GÖKHAN

Altay'da Göztepe derbisinde yaşadığı sakatlık yüzünden 5 maç sahalardan uzak kalan stoper Gökhan Caba ilk 11'de görev yaptığı İnegöl deplasmanında büyük fedakarlık örneği sergiledi. Müsabakanın bitimine 5 dakika kala bir hava topunda başından yaralanan tecrübeli savunmacı, sağlık ekibinin uyarısına rağmen bandajla oyuna devam etti. Gökhan'a maç sonrası hastanede 5 dikiş atıldığı bildirildi. Son idmanda sakatlanıp kadrodan çıkarılan Tahir ve Bedrican'ın Sarıyer maçına yetişmesi bekleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'a Rotasyon Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement