Altay'da Herkese Forma Var - Son Dakika
Güncel

Altay'da Herkese Forma Var

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü evinde lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'la oynayacağı karşılaşmaya odaklanan Altay'da ilk 15 maçta 22 futbolcu forma şansı buldu.

25.11.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü evinde lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'la oynayacağı karşılaşmaya odaklanan Altay'da ilk 15 maçta 22 futbolcu forma şansı buldu.

Formayı adaletli dağıttıklarını dile getiren teknik direktör Serdar Sabuncu, "Yedek kalanın motivasyonu bu şekilde bozulmuyor. Transfer yasağı olmasına rağmen, altyapıdan gelen oyuncularla alternatifli bir kadro oluşturmaya gayret ediyoruz. Gerektiğinde U19 takımından da takviye yapıyoruz. Gençlerimizin performansı bizi umutlandırıyor" dedi.

Takımdaki gol dağılımının da birbirine yakın olduğunu anlatan Serdar Sabuncu, forvet Hüsamettin'in 5, Halil, Yiğit ve Furkan'ın 4'er, Bedri Can'ın ise 3 gol kaydettiğini hatırlattı. Cezalı Serkan'ın forma giyemeyeceği siyah beyazlılarda sakatlıktan çıkan ve henüz hazır olmayan Hayrullah ile Halil'in riske edilmeyeceği öğrenildi.

Maçı izleyecek Erzurumlu taraftar sayısının 1500-2000 civarında olacağının bildirilmesi üzerine Buca Arena için girişimlere başlayan yönetim, Buca Belediyesi'nden izin alamazsa Buca İlçe Stadı'nı tercih edecek.

EKMEKÇİOĞLU ÇEKİLDİ

Altay'a forma sponsoru olduktan sonra profesyonel şube asbaşkanlığına getirilen Özgür Ekmekçioğlu'nun özel işleri nedeniyle görevi bırakmaya hazırlandığı öğrenildi. Yönetim kurulu toplantılarına katılmayan Ekmekçioğlu'nun kulübe maddi desteğini sürdürdüğü ifade edildi. Özgür Ekmekçioğlu'nun ekibinde yer alan Futbol Direktörü Özden Töraydın da kulüple ilişkisini kesti.

PRİM TEŞEKKÜRÜ

Altay Başkanı Cihangir Marmara, kulübün resmi internet sitesinden, galibiyet primlerinin ödenmesi için oluşturulan havuza katkı koyan isimlere teşekkür etti. Bu isimler arasında daha önce başkanlığa aday olan Murat Bora Dülger, eski başkan Ahmet Taşpınar, eski asbaşkan Sadettin Ünlü gibi isimlerin yanı sıra taraftar grubu YSKA ve su sporları şubesinin yer aldığı dikkati çekti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Herkese Forma Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement