Altay'da "Prim" Krizi - Son Dakika
Yerel

Altay'da "Prim" Krizi

Deplasmanda Bozüyüksporle karışılacacak Altay'ın 7 futbolcunun primleri ödenmediği gerekçesiyle Bozüyük'e gitmedi.

12.04.2014 18:21

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Bozüyükspor'la karşılaşacak Altay'da 7 futbolcunun primlerini almadığı gerekçesiyle maç için Bozüyük'e gitmediği bildirildi.

Altay Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübe geldiklerinde "şampiyonluk gelmese para dahi istemeyiz" diyen bazı futbolcuların Bozüyükspor müsabakasına gidiş için belirlenen programa Altay-Alanyaspor müsabakasının primleri ödenmediği gerekçesiyle katılmak istemediği belirtildi..

Kulüp başkanı Niyazi Konuşmaz tarafından prim konusunda herhangi bir alacaklarının kalmadığı ve Alanyaspor maçı primlerinin de hafta içinde ödeneceği bildirilmesine rağmen futbolcuların geri adım atmadığı ve "primlerimizi almasak gitmeyiz" dediği kaydedildi.

Altay Kulübü'nün bu şekilde yapılan tehditlere boyun eğmeyeceğinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu yapılan bildirime rağmen kulübümüzün büyük ümitlerle transfer ettiği, şampiyonluk sözleri veren ancak kulübümüzün ligden düşmemesi adına tehditle prim talep eden futbolcular Şehmus Özer, Mustafa Cevahir, Ali Şaşal Vural, Yusuf Kurtuluş, Fatih Kaldan, Burak Akyıldız ve sonradan kadroya eklenen Ersel Çetinkaya takımımızın deplasman kafilesine isimleri kadroda yazılı olmalarına rağmen katılmamışlardır. Tehditlere tarihi boyunca asla boyun eğmeyen, masa başı oyunlara karşı gerektiğinde kupaları kaybetmek pahasına finallere çıkmamış bir Kulübün yöneticileri olarak, bu futbolculara asla taviz verilmeyeceğini ve en ağır yaptırımların uygulanacağını camiamıza önemle duyururuz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altay'da 'Prim' Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement