Altay'ın Kozu Disiplin - Son Dakika
Güncel

Altay'ın Kozu Disiplin

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta çarşamba günü Göztepe ile kozlarını paylaşacak Altay'ın en büyük kozu, oyun disiplini olacak.

29.09.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta çarşamba günü Göztepe ile kozlarını paylaşacak Altay'ın en büyük kozu, oyun disiplini olacak.

Berabere biten son Ankaragücü maçında ilk dakikalarda yedikleri şok gole rağmen çabuk toplarlandıklarını hatırlatan teknik direktör Mesut Toros, "Geriye düşsek bile maçı bırakmıyor, oyun disiplinini kaybetmiyoruz. Demoralize olmadan mücadeleyi sürdürüyoruz. Takımım ligin ilk maçından beri bu kimliğini kaybetmedi. Derbide de son düdüğe kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Siyah beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı genç golcü Hüsamettin'in yokluğunda ilk 11'de İlyas Çakmak'ın görev alması, kupadaki Karşıyaka zaferinde bir gol kaydeden forvet Tahir'in ise yedek soyunması bekleniyor. Geçen sezonun ilk yarısında Göztepe forması giyen İlyas, görev alması halinde eski takımına karşı Altay'ın en önemli gol silahı olacak. Yönetimin futbolculara derbi için özel prim belirleyeceği öğrenildi. Göztepe'e 35 senedir yenilmeyen Altay, geleneği sürdürmek için ter dökecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'ın Kozu Disiplin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement